Cum poți lucra productiv alături de oameni dezorganizați?

Lucrul în echipă Inteligo Media incepator

Descriere

Dezorganizarea poate fi o cauză predominantă a reducerii productivității în orice companie. Aceasta poate duce la nerespectarea termenelor limită, la gestionarea defectuoasă a comunicării între colegi și la o calitate inferioară a produsului ori serviciului final. Toate aceste consecințe duc la mai mult stres și anxietate în rândul membrilor decât este necesar, ceea ce, la rândul său, reduce moralul și performanța generală în cadrul echipei.

Pentru a crea un loc de muncă productiv, este vital ca echipa să aibă orientări clare cu privire la momentul în care sarcinile trebuie îndeplinite, la modul în care munca este împărțită în mod eficient și la sistemele adecvate, astfel încât fiecare să își cunoască rolurile și responsabilitățile. Investiția în crearea unui sistem organizat de lucru va asigura că membrii echipei sunt productivi, că termenele limită sunt respectate și că starea de spirit este îmbunătățită - toate acestea contribuie la o experiență de lucru eficientă pentru toți cei din cadrul companiei.

Cursul abordează câteva idei și tehnici de reducere a gradului de dezorganizare internă dintră companie, fiind util atât managerilor, cât și membrilor echipei care încearcă să găsească soluții la astfel de probleme.

1 Companiile dezorganizate și echipele lor
2 Departamente și oameni dezorganizați
3 Claritate și eficiență în setarea obiectivelor interne
4 Comunicare, motivare și ceva în plus
Acest curs este inclus în
Abonament
Alaturi de următoarele facilități:
   Cursuri din domenii variate
   Lecții video sau text
   Teste de evaluare
   Rapoarte în timp real
   Certificat absolvire curs
   Mobil / desktop / tabletă
   Acces lunar cursuri noi Vreau abonament