Despre cursurile inteligo.ro

Proiect susținut de avocatnet.ro

Inteligo.ro, produs susținut de avocatnet.ro


Inteligo.ro este un serviciu la care echipa din spatele avocatnet.ro a lucrat în ultimul an. Am folosit, pentru conceperea cursurilor, membri ai echipei și colaboratori specializați din domenii importante, care să construiască, pentru comunitatea pe care dorim să o strângem în jurul inteligo.ro, cursuri axate pe ideea de practic și util. Inteligo.ro a fost prezentat, în faza de proiect, unui număr de peste 60.000 de oameni, în lunile de dinainte de lansarea sa. Am ținut cont de sugestiile, criticile și ideile venite de la comunitate și construim constant proiectul pe baza indiciilor pe care le primim de la comunitate.

De ce să urmezi cursurile Inteligo


Există, pe piață, o mulțime de cursuri care te învață să performezi ca om și ca profesionist. Ce ingredient face cursurile noastre speciale? Lucrăm doar cu autori care practică în viața de zi-cu-zi ceea ce povestesc la curs. Am impus un conținut povestit simplu, practic, existența unor livrabile pentru descărcat și o serie de grile după fiecare lecție. Dintr-o bază de peste 500 de lecții îți poți concepe un curs personalizat în funcție de nevoile tale. Lecțiile acoperă următoarele domenii:

  • creșterea productivității muncii;
  • strategie de marketing și vânzare;
  • înțelegerea contractelor comerciale;
  • strategie și implementare plan de comunicare internă;
  • comunicarea pe email și vorbitul în public;
  • aplicare și implementare GDPR etc.

Platforma Inteligo.ro


La fiecare curs ai număr de lecții, la fiecare lecție ai un număr de teste pe care le poți face sau reface. Fiecare curs își păstrează gradul de completare, astfel încât, la viitoarea vizită în platformă să poți relua cursul de unde ai rămas ultima dată. De asemenea, la fiecare curs, poti observa atât numarul de lecții urmate, cât și rezultatele testelor pe care le-ai facut și detalierea răspunsurilor date. Îți poți edita nume / prenume, îți poți adăuga o poză de profil și îți poți schimba oricând parola (te sfătuim chiar să îți schimbi parola frecvent, pentru a preîntâmpina eventuale probleme).

Newsletter Lumea Inteligo. Pentru oameni care vor să evolueze


Te poți abona la Newsletter-ul săptămânal, gratuit, Lumea Inteligo, dedicat cursanților din platformă, accesând link-ul acesta. Newsletter-ul este citit, în prezent, de peste 60.000 de oameni din avocatnet.ro.