Termeni și condiții pentru accesarea platformei și a cursurilor inteligo.ro

1. Aveți nevoie de un cont pentru accesarea platformei Inteligo. Vă rugăm să vă păstrați în siguranță datele din contul de utilizator, pentru că veți fi responsabil(ă) de toate acțiunile care se realizează prin intermediul acelui cont. Dacă aflati ori suspectați că vă este folosit contul de o altă persoană, vă rugăm să ne contactați.

2. Atunci când achiziționați un curs, primiți o licență de vizualizare a cursului prin intermediul platformei Inteligo. Licența este limitată la persoana cursantului și la platforma Inteligo.ro și nu poate fi vânduta ori transferată niciunei alte persoane ori unei alte platforme. Este interzis transferul cursului (fie că vorbim despre împrumut, vânzare sau orice altă formă de transfer) în altă platformă ori transferul datelor de acces ori a conținutului cursului către altă persoană.

3. Atunci când cursurile sunt achiziționate de o companie, licențele se pot folosi doar pentru câte un singur angajat. Spre exemplu, dacă o companie dorește ca 10 angajati proprii să urmeze cursul X, atunci va trebui să achiziționeze 10 licențe corespunzătoare cursului în cauză. Este interzisă achiziționarea unei singure licențe, cu posibilitatea ca acel curs să poată fi ulterior vizualizat de altă persoană ori transferat unor alte persoane. Ca regulă importantă, vom refuza realizarea de conturi în aplicație pentru adrese de email colective (office@, support@, vanzari@ etc).

4. Avocatnet.ro detine proprietățile Inteligo, plaforma inteligo.ro și tot conținutul furnizat prin intermediul acestei platforme.

5. Acesti termeni și condiții sunt un contract. Regulile de mai sus sunt importante, iar respectarea lor nu e opțională.

6. În cazul în care există dispute cu privire la termenii și condițiile prezentului contract, precum și în cazul în care există nevoia interpretării unora dintre clauzele sale, echipa de Suport a Inteligo.ro este cea în măsură să ofere soluții de rezolvare a conflictului. Dacă nu este posibilă o astfel de rezolvare amiabilă, disputa va fi supusă soluționării instanțelor judecătorești din București, România.